Akció!

Bio Háztartás Extracsomag

★★★★★ (23 vásárlói értékelés)

9950Ft 6290Ft

 

A csomag tartalma:
-1 db Ablaktisztító 500ML
-1 db Univerzális bio háztartási tisztítószer 500ML
-1 db Glanz Clear mosogatószer 300ML
-1 db Zsíroldó 500ML
-1 db Wc olaj és légfrissítő 500ML

A csomag minden egyes tisztítószere biológiailag lebomló, a környezetet kímélő termék, mégis bármilyen szennyeződéssel elbánnak. Ez a csomag tökéletes választás lehet azok számára, akik egy tudatosabb háztartást tartanának fent.

Termékeink mentesek foszfátoktól, mesterséges színezékektől, illatanyagoktól, és tartósítószerektől, állat- és gyermekbarát.

Ha számodra is fontos, hogy minél kevesebb vegyszer kerüljön a környezetünkbe, akkor jó helyen jársz! Próbáld ki, és tapasztald meg, hogy tudatosnak lenni jó!

Elfogyott

Az ablaktisztító használható lemosható felületekre, mint ablak- és ajtóüveg, tükör, csempe, autóüveg. Cseppmentesen szárad.

Az univerzális bio háztartási tisztítószer Használható töményen tűzhelyek, fritőzök, zsíros, rozsdás felületek, vízzel higítva hűtők, bútorok, padlók, krómozott eloxált felületek, mosdók, mosogatók tisztítására.

A mosogatószer használható a koncentrátum vízzel higítva üveg-, porcelán-, műanyag edények, poharak, tányérok, lábasok, fazekak, evőeszközök tisztítására. Felmosáshoz is használható.

A zsíroldó használható erősen szennyezett sütők, grillsütők, padlók, egyéb zsíros, olajos felületek tisztítására. Makacs szennyeződés esetén a tisztítás többször megismételhető.

A wc olaj és légfrissítő Használható WC-k, pissoire-ok fertőtlenítésére, védelmére és illatosítására, valamint légfrissítésre. 48 órás védelmet nyújt baktérium, vízkő, urin ellen.

KAPCSOLAT

+3630 471 4059

info@zuzmara.hu

2321 Szigetbecse, Petőfi Sándor utca 24.

KÉRDÉSED VAN?

TEDD FEL,ÉS MI 24 ÓRÁN BELÜL MEGVÁLASZOLJUK!

8 + 12 =

© 2020 Zuzmara.hu | Minden jog fenntartva.