Akció!
Akció!

Bio Háztartás Fullcsomag

★★★★★ (43 vásárlói értékelés)

12140Ft 6990Ft

 

A csomag tartalma:
-1 db Ablaktisztító 500ML
-1 db Univerzális bio háztartási tisztítószer 500ML
-1 db Glanz Clear mosogatószer 300ML
-1 db Zsíroldó 500ML
-1 db Wc olaj és légfrissítő 500ML
-1 db Autó tisztító 500ML

A csomag minden egyes tisztítószere biológiailag lebomló, a környezetet kímélő termék, mégis bármilyen szennyeződéssel elbánnak.

Termékeink mentesek foszfátoktól, mesterséges színezékektől, illatanyagoktól, és tartósítószerektől, állat- és gyermekbarát.

Ha számodra is fontos, hogy minél kevesebb vegyszer kerüljön a környezetünkbe, akkor jó helyen jársz! Próbáld ki, és tapasztald meg, hogy tudatosnak lenni jó!

Elfogyott

Mitől BIO a tisztítószerünk?

 Termékeink a természetbe kerülve 94-98%-ban vízre és szén-dioxidra bomlanak.

 Nem szennyezi a környezetet, mivel mikrobiológiailag könnyen lebomló tisztítószerről van szó.

 Termékeink nem tartalmaznak foszfátokat, mesterséges illatanyagokat, színanyagokat és tartósítószereket.

 Gyermek- és háziállatbarát, ami azért fontos, hiszen sok esetben csak az egészséges táplálkozásra és a természetes kozmetikumokra gondolunk, azonban a mindennapi tárgyainkkal otthonunkban érintkezve bekerülhet a szervezetbe bármely tisztítószer is. 

 Nem változtatja meg a természetes vizekben lévő mikroorganizmusok anyagcseréjét, nem bontja meg az élővíz biológiai egyensúlyát.

 A lebomlás végtermékei a természetben is előforduló szervetlen vegyületek.

Hogyan használjam a tisztítószereket?

 Az ablaktisztító használható lemosható felületekre, mint ablak- és ajtóüveg, tükör, csempe, autóüveg. Cseppmentesen szárad.
 Az univerzális bio háztartási tisztítószer rendkívül széles körben használható, mint például rozsdás felületek, hűtők, bútorok, szőnyegek, padlók, krómozott felületek, mosdók, mosogatók tisztítására.

 A mosogatószer koncentrátum használható vízzel higítva üveg-, porcelán-, műanyag edények, poharak, tányérok, lábasok, fazekak, evőeszközök tisztítására. Felmosáshoz is használható, egy felmosóvízhez 1-2 kupaknyit adjunk. Normál mosogatásnál 5 liter vízhez 1-2 kupaknyit tegyünk, folyóvizes mosogatásnál a különösen szennyezett edényekhez töményen használjuk. 
 A zsíroldó használható erősen szennyezett sütők, grillsütők, egyéb zsíros, olajos felületek tisztítására. Makacs szennyeződés esetén a tisztítás többször megismételhető. Fújjuk rá a szennyeződésre, majd hagyjuk 3-5 percig hatni, ezután kezdjük meg a tisztítást.
 A Wc olaj és légfrissítő használható WC-k, pissoire-ok fertőtlenítésére, védelmére és illatosítására, valamint légfrissítésre. 48 órás védelmet nyújt baktérium, vízkő ellen, valamint rendkívül kellemes és hosszantartó illattal árasztja el fürdőszobánkat.
 Az auto glanz autó tisztító használható járművek külső és belső tisztítására, töményen zsíros, olajos, rozsdás felületekre, vízzel hígítva műanyagra, gumira, karosszériára, szélvédőmosó tartályba.

 

Én már csak a Zuzmara termékeket használom, mert így egy lépéssel közelebb kerültem a környezettudatos háztartáshoz. 🙏🏼🌿

                     ⭐⭐⭐⭐⭐

Dancs Gyöngyi

 

Nagyon szeretem a Zuzmara termékeit, mivel nem csak bio, de kisállat barát is. 🙂

                     ⭐⭐⭐⭐⭐

 

Orosz Mariann

 

“Kívül-belül csillog, és még környezetbarát is. 🌍

                     ⭐⭐⭐⭐⭐

Földi Nikolett

KAPCSOLAT

+3630 471 4059

info@zuzmara.hu

2321 Szigetbecse, Petőfi Sándor utca 24.

KÉRDÉSED VAN?

TEDD FEL,ÉS MI 24 ÓRÁN BELÜL MEGVÁLASZOLJUK!

15 + 9 =

© 2020 Zuzmara.hu | Minden jog fenntartva.