fbpx

990Ft

350ml

Használható a koncentrátum vízzel higítva üveg-, porcelán-, műanyag edények, poharak, tányérok, lábasok, fazekak, evőeszközök tisztítására. Felmosáshoz is használható.

Tulajdonságok: 

Zöld színű, semleges szagú folyadék.Vízzel jól elegyedik.Biológiailag 98 %-ban lebomlik.A készítményben az alkotó polimerek nagy zsírlebontó tulajdonságokkal rendelkeznek.A környezetbe kerülve 98 %-ban lebomlanak.Egészséget és környezetet nem károsítja.Költségkímélő.Kézkímélő koncentrátum.Cseppmentesen száradó.Jó zsíroldó hatású.

Felhasználás:

Az ipari magasfényű mosogató koncentrátumot vízzel hígítva kell felhasználni. Javasolt arányok:Normál mosogatásnál 5 liter vízhez 2-3 kupaknyi, folyóvizes mosogatásnál a vizes szivacsra töményen pár cseppnyi.Különösen szennyezett, rászáradt, ráégett, zsíros felületnél 1-2 kupakkal többet adunk hozzá.

1:100-as hígításnál a legjobb ablaktisztítóPoharak, üvegedények tisztítása: 10 liter vízhez adott néhány csepp koncentrátum még hidegen is hosszú időn keresztül hatásosan tisztítja a poharakat és más üvegedényeket akár otthon a háztartásokban, akár nagy forgalmú vendéglátóhelyeken. Cseppmentesen száradnak. Mosogatás után a felületet nem kell törülgetni, még is magas fényt ad és csillog.

Az elmosott edényt csak bő vízzel kell elöblíteni. A szer a legnagyobb hatásfokot 60 Celsius fokon éri el. Mikroszálas kendő használata növeli a hatékonyságot., tükrök fényesítése: a szennyeződés mértékétől függően szórással vagy töröléssel vigye fel a felületre a koncentrátumot 1:25 hígítású oldatát, majd lehúzással távolítsa el a maradék nedvességet.Szélvédőmosó gépjárművekhez: nyári szélvédőmosóként használjon 1:25 – 1:50 hígítású oldatot.

Környezetkímélő: a termék biológiailag lebomlik, a környezetbe kikerülve önmagától megsemmisül. A higított termék csatornába, élővízbe bekerülhet!

Felhasználóbarát: nagyhatású általános mosogatószer, háztartásokban, illetve nagy forgalmú vendéglátóhelyeken (poharak, üvegtárgyak, edények gyors tisztításához).

Biztonsági adatlap letölthető ide kattintva.

KAPCSOLAT

+3630 471 4059

info@zuzmara.hu

1213 Budapest, Mária Királyné útja 231.

KÉRDÉSED VAN?

TEDD FEL,ÉS MI 24 ÓRÁN BELÜL MEGVÁLASZOLJUK!

6 + 14 =

© 2020 Zuzmara.hu | Minden jog fenntartva.