Akció!

1290Ft 990Ft

350ml

Használható a koncentrátum vízzel higítva üveg-, porcelán-, műanyag edények, poharak, tányérok, lábasok, fazekak, evőeszközök tisztítására. Felmosáshoz is használható.

Elfogyott

Tulajdonságok:

Biológiailag 98 %-ban lebomlik.A készítmény nagy zsírlebontó tulajdonsággal rendelkezik.A környezetbe kerülve 98 %-ban lebomlik.Egészséget és környezetet nem károsítja.Kézkímélő koncentrátum.Cseppmentesen szárad.

Összetétel: 15-30% anionos felületaktív anyagok, <5% nem ionos felületaktív anyagok

Mentesek foszfátoktól, mesterséges színezékektől, illatanyagoktól, tartósítószerektől, vegyszerektől.

Felhasználás:

A magasfényű mosogató koncentrátumot vízzel hígítva kell felhasználni. Javasolt arányok: Normál mosogatásnál 5 liter vízhez 1-2 kupaknyi, folyóvizes mosogatásnál a vizes szivacsra töményen pár cseppnyi. Különösen szennyezett, rászáradt, ráégett, zsíros felületnél 1 kupakkal többet adunk hozzá.

Poharak, üvegedények tisztításához 10 liter vízhez adjunk néhány csepp koncentrátumot, így még hidegen is hatásosan tisztítja a poharakat vagy más üvegedényeket.

Cseppmentesen száradnak. Mosogatás után a felületet nem kell törölgetni, mégis magas fényt ad és csillog.

Az elmosott edényt csak bő vízzel kell elöblíteni. A szer a legnagyobb hatásfokot 60 Celsius fokon éri el. Mikroszálas kendő használata növeli a hatékonyságot.

Felmosásra is tökéletesen alkalmas, egy felmosóvízhez 1-2 kupaknyit használjunk!

Környezetkímélő: a termék biológiailag lebomlik, a környezetbe kikerülve önmagától megsemmisül. A termék csatornába, élővízbe bekerülhet!

 

Biztonsági adatlap letölthető ide kattintva.

KAPCSOLAT

+3630 471 4059

info@zuzmara.hu

2321 Szigetbecse, Petőfi Sándor utca 24.

KÉRDÉSED VAN?

TEDD FEL,ÉS MI 24 ÓRÁN BELÜL MEGVÁLASZOLJUK!

4 + 7 =

© 2020 Zuzmara.hu | Minden jog fenntartva.