Akció!

2990Ft 2490Ft

500ml

Használható WC-k, pissoire-ok fertőtlenítésére, védelmére és illatosítására, valamint légfrissítésre. 48 órás védelmet nyújt baktérium, vízkő, urin ellen.

Elfogyott

Tulajdonságok: 

Felhasználóbarát: a „folyékony WC kefe” – alkalmas WC-k, a szennyezettségeknek fokozottan kitett mosdók és kádak tisztántartására. Diszkrét légfrissítő: a felhasználás helyén hosszantartó, kellemes és ugyanakkor diszkrét illatot biztosít.Tartós csillogás: a krómozott tárgyakon késlelteti a vízkő lerakódását. Egészséget nem károsítja. 

Alkalmazása során kettős hatást fejt ki úgy a fürdőszoba lefolyóiban, mint a WC-ben. Az Exquisit WC olajjal jól megtisztított WC felületet bepermetezve egy vékony filmréteget alkot, amely 48 órás tartós védelmet biztosít a vízkő, baktériumok és más szennyeződések ellen. Fölöslegessé teszi más WC tisztító használatát. 

Összetétel: 100 gramm termék 65 gramm izopropil-alkoholt tartalmaz.

Mentesek foszfátoktól, mesterséges színezékektől, illatanyagoktól, tartósítószerektől.

Felhasználás:

WC-k, pissoire-ok tisztántartása: A vízkőtől, szennyeződésektől megtisztított felületeket kétnaponta beszórva ritkábban kell „piszkos munkát” végezni.

Környezet légfrissítése: Abban a helyiségben ahol a terméket használta a légtér kellemesen illatos marad még hosszabb időn keresztül is. Lehetőséget nyújt arra, hogy megóvja a kezelt felületeket a károsító szennyeződések lerakódásától, ami megnöveli azok élettartamát.

Biztonsági adatlap letölthető ide kattintva.

KAPCSOLAT

+3630 471 4059

info@zuzmara.hu

2321 Szigetbecse, Petőfi Sándor utca 24.

KÉRDÉSED VAN?

TEDD FEL,ÉS MI 24 ÓRÁN BELÜL MEGVÁLASZOLJUK!

12 + 6 =

© 2020 Zuzmara.hu | Minden jog fenntartva.