fbpx

2490Ft

500ml

Használható WC-k, pissoire-ok fertőtlenítésére, védelmére és illatosítására, valamint légfrissítésre. 48 órás védelmet nyújt baktérium, vízkő, urin ellen.

Tulajdonságok: higított termék csatornába, élővizbe bekerülhet!

Felhasználóbarát: a „folyékony WC kefe” – alkalmas WC-k, a szennyezettségeknek fokozottan kitett mosdók és kádak tisztántartására. Diszkrét légfrissítő: a felhasználás helyén hosszantartó, kellemes és ugyanakkor diszkrét illatot biztosít.Tartós csillogás: a krómozott tárgyakon késlelteti a vízkő lerakódását. Egészséget nem károsítja. Költségkímélő. Izopropil-alkohol tartalma 50 % az összetevő anyagok szerint. 
A forgalomban lévő WC-olaj illata: Friss, Keleti és Citrom. 

Vízzel jól elegyedik. Alkalmazása során kettős hatást fejt ki úgy a fürdőszoba lefolyóiban, mint a WC-ben. Az Exquisit WC olajjal jól megtisztított WC felületet bepermetezve az P-12-nek köszönhetően egy vékony filmréteget alkot, amely 48 órás tartós védelmet biztosít a vízkő, urin, baktériumok és más szennyeződések ellen. Fölöslegessé teszi más WC tisztító használatát. Kellemes 48 órán át tartó illatot ad a WC-ben vagy a fürdőszobában.

Felhasználás:

WC-k, pissoire-ok tisztántartása: A vízkőtől, szennyeződésektől megtisztított felületeket kétnaponta beszórva ritkábban kell „piszkos munkát” végezni.

Krómozott tárgyak fényesítése: Az előzetesen kifényesített felületeket 1-2 hetente egyszer bepermetezve a tárgyak fényessége folyamatosan fenntartható.

Környezet légfrissítése: Abban a helyiségben ahol a terméket használta a légtér kellemesen illatos marad még hosszabb időn keresztül is.

A WC-olaj használata lehetővé teszi azt, hogy hosszú ideig tisztán tartsa WC-jét és fürdőszobáját, lefolyóit drága tisztítószerek nélkül is. Szavatossági ideje korlátlan, amennyiben betartják a tárolására vonatkozó utasításokat. Lehetőséget nyújt arra, hogy megóvja a kezelt felületeket a károsító szennyeződések lerakódásától, ami megnöveli azok élettartamát.

Biztonsági adatlap letölthető ide kattintva.

KAPCSOLAT

+3630 471 4059

info@zuzmara.hu

1213 Budapest, Mária Királyné útja 231.

KÉRDÉSED VAN?

TEDD FEL,ÉS MI 24 ÓRÁN BELÜL MEGVÁLASZOLJUK!

6 + 8 =

© 2020 Zuzmara.hu | Minden jog fenntartva.